Köp snyggt studentkort till släktingen

Har du en släkting som snart tar studenten? Varför inte köpa ett snyggt studentkort och överraska med både kort och en fin present. Vare sig det är en nära släkting eller en släkting som du upptäckt via släktforskning så är det alltid uppskattat.

Köp studentkort online

Det finns många olika slags studentkort att välja mellan. Antingen satsar du på ett riktigt stort och roligt kort, som verkligen syns bland alla familjer, släktingar och vänner som möter studenterna som just klarat av gymnasiet. Är du inte på plats kan du köpa ett lite mindre kort som du skickar med posten. Att bara få ett studentkort betyder mycket för en student. Efter hårt arbete med att fixa examen, så är det roligt att få uppmuntran och lite extra uppmärksamhet. Studenten är ju lite av det sista som vi gör innan vi går in i vuxenlivet på allvar. Du hittar ett stort utbud av studentkort på Partykungen med allt från snygga guldbokstäver i minimalist stil, till roliga och söta kort med hundar, tårtor och studentmössor. Eller så satsar du på ett enkelt svart kort med ett stort grattis i guld. Utgå från personen. Är det så att du inte riktigt känner tonåringen som du ska skicka kortet till kan du antingen höra av dig till föräldrarna eller så satsar du på ett tämligen klassisk kort. Det är tanken som räknas och det viktiga är att fira ungdomen som har tagit ett stort kliv i livet.

Håll kontakt med släkten

Att skicka studentkort är ett smart sätt att hålla kontakt med släkten. För många av oss kan kontakt med släkten gå i ebb och flod. Under vissa tider av livet så tänker vi inte så mycket på våra släktingar, men ju äldre vi blir desto mer intresserade blir vi av vår släkt. Varifrån vi kommer, vad våra släktingar gör och var de bor. Små saker som studentkort och julkort kan göra mycket. En dag har ni kanske sommarstuga bredvid varandra och kommer jättebra överens.

Släktforskning

Det som är så roligt med släktforskning är ju att du kan lära känna nya släktingar. Kanske era vägar gick åt skilda håll på 1800-talet eller för 30 år sedan, men när ni kommer i kontakt med varandra är det ofta mycket givande för alla parter. Det kan ge en möjlighet att se en gammal släktgård som du inte ens visste om att den fanns. Eller få höra berättelser om släktingar som emigrerade till USA eller Kanada. Men det absolut bästa är att släktforskning kan ge nya vänner. Både bland andra personer som håller på med släktforskning och dina släktingar som du kommer i kontakt med. Det är också smart att göra lite släktforskning inför ett större släktkalas. Så att alla som tillhör släkten kan komma.